Wat hebben wij gisteren een geweldige dag gehad. We hebben zo genoten ? Alles was tot in de puntjes geregeld, waarvoor dank! Het zag er allemaal prachtig uit, het weer zat mee, het eten was heerlijk, de hapjes goed verzorgd en het personeel was heel vriendelijk! Ik kan me niet voorstellen dat iemand alhier niet zou willen trouwen. Wij willen jullie enorm bedanken voor deze mooie dag!  (bruiloft met Testen voor toegang 01-07-21)

  • Toptrouwlocaties

Hoe werken wij?

fr

Landgoed Lemferdinge is dé ideale Trouwlocatie. Gecombineerd met persoonlijk aandacht maken wij jullie dag onvergetelijk …

Na een eerste kennismakingsgesprek en rondleiding hebben wij genoeg informatie verzameld voor een offerte op maat. Deze offerte versturen wij altijd per mail. Misschien hebben jullie ook wel direct een optie geplaatst op een datum. Deze optie laten wij lang genoeg staan om jullie de kans te bieden nog bij andere locaties te kijken.

Nadat jullie hebben besloten om bij ons jullie huwelijksdag te vieren gaan we een mooie tijd tegemoet van voorbereidingen!
Welke DJ kiezen jullie voor het feest. Welke ambtenaar moet ik kiezen. Zit er een goede fotograaf in de buurt? Hier kunnen wij jullie in adviseren natuurlijk!

Voel je eigenaar van ons prachtige landgoed, en maak samen met ons jullie huwelijksdag tot een dag om nooit te vergeten. Wij zullen jullie begeleiden in de zakelijke kant van het huwelijk met betrekking tot de gemeente, maar ook tijdens het voorbereidingstraject zullen wij jullie bijstaan met tips en suggesties. Wat is er mooier dan alles in alle rust te beleven. Geen gereis tussen verschillende locaties.

Alles op één mooie plek. Van ceremonie tot bruidstaart en van buffet, diner tot en met het feest. Bijna alles is mogelijk op Landgoed Lemferdinge.

Maak nu een afspraak voor een rondleiding via Top Trouwlocaties of via het contactformulier op deze site.

Frank en Peter hebben ons vanaf het eerste contact het gevoel gegeven dat zij er mede voor konden zorgen dat onze trouwdag goed zou verlopen. Op de dag zelf leek ons gevoel juist; wij hebben een geweldige dag gehad. De medewerkers van Lemferdinge hebben wij als zeer professioneel en vriendelijk ervaren. Wij raden iedereen aan om hun trouwdag ook op de prachtige locatie van Lemferdinge te gaan vieren!

  • Toptrouwlocaties

Top Trouwlocties.nl

fr

Al meerdere jaren hebben wij een fijn samenwerkingsverband met Toptrouwlocaties.nl
Een paar keer per jaar organiseert Toptrouwlocaties namelijk open dagen waarbij aanstaande bruidsparen een route kunnen uitstippelen langs diverse trouwlocaties. Wij doen bijna alle edities mee!   KLIK HIER VOOR ONZE PRESENTATIE OP TOPTROUWLOCATIES.NL

Onze collega’s

fr

Hier kun je je voordeel uit halen

Inmiddels kunnen wij al bijna 20 jaar terugkijken op een succesvol landgoed Lemferdinge. 20 jaren waarin wij veel branche-collega’s hebben mogen ontvangen op het landgoed tijdens de bruiloften. Hieronder vinden jullie een greep uit deze collega’s.

Van fotograaf tot trouwvervoer….. je vindt het hier. Let wel!! Wij hebben hier zeer goede ervaringen mee, maar voel je niet verplicht!!!

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

DJ

DJ

DJ

Pakken

Pakken

Bruidsjurken

Bloemen

Bloemen

Bloemen

Vervoer

Vervoer

Vervoer

Barista

Bruidstaart

Bruidstaart

B&B

Instant Camera

PhotoBooth